Skip to main content

Dnevi korporativne varnosti

Zadnje objave

Najbolj obiskano

Vse novice
Čet, 10.09.2020 - 01:27

Podelitev prestižnih nagrad Slovenian Grand Security Award

Institut za korporativne varnostne študije v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti vsako leto podeljuje nagrade za dosežke s področja korporativne varnosti. Uradna podelitev nagrad se je tokrat zgodila 9. septembra 2020 v Ljubljani v okviru otvoritve prestavljene mednarodne konference Dnevi korporativne varnosti.
Uradna slovesnost se je odvila 9. septembra v Austria Trend hotelu v Ljubljani v okviru vnaprej posnete otvoritve mednarodne konference "Dnevi korporativne varnosti", ki se bo sicer odvila v virtualnem okolju 21. in. 22. septembra 2020.

Dogodek so s svečanimi nagovori odprli  Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta RS, mag. Matej Tonin, minister za obrambo RS, Jože Senica, namestnik generalnega direktorja Policije, mag. Aleksander Mervar, direktor podjetja ELES, d. o. o., in dr. Denis Čaleta, predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti.

"Slovenska velika nagrada varnosti" oziroma "Slovenian Grand Security Award" je prestižna nagrada s področja varnosti v Sloveniji, ki se podeljuje izbranim institucijam in posameznikom za njihov inovativni prispevek na področju razvoja in uveljavljanja varnosti. Nagrado podeljuje Institut za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana, v sodelovanju s Slovenskim združenjem korporativne varnosti.

Nagovor predsednika DS Alojza Kovšce na podelitvi nagrad Grand Security Award